Посещението на европейския главен прокурор Лаура Кьовеши у нас бе

...
Посещението на европейския главен прокурор Лаура Кьовеши у нас бе
Коментари Харесай

Карбовски нападна Кьовеши - за какво сте ни?

Посещението на европейския основен прокурор Лаура Кьовеши у нас бе абсолятно безсмислено. Това е мнението на Мартин Карбовски, съобщи burgas24.bg.

Ето какво разяснява той.

" Всеки жител у нас е виждал онлайн служител, който няма да му свърши работа. Ако гледате телевизия, знаете защо става дума - малкия екран непрестанно дава служители, които няма да ви свършат работа

.Общи приказки, няма да разясня, ще работим в съдействие и взаимопомощ. Тия празни приказки се отрониха от устата на Главния европейски прокурор. А тук имаха очаквания за вас, госпожо!

Безполезната Европа е спънка пред Българската смяна. Още повече - в Европа са съучастници на българския разпад. Меркел е съизвършител на Борисов.

Вьорнер е съизвършител в краденето на парите на европейските данъкоплатци.Свинските вътрешности стигат до Брюксел и оттова мирише рибата. Много тъжно и доста антиевропейско става.

Магнитски е американски закон.Европейските закони са неми и глухи за чаканата у нас справедловост. За какво си ни, Европо, в случай че лъжеш, мълчиш и мажеш като наш бай Ганьо? Европа трябваше да е вяра и решение. Безполезна е. А и корумпира. Спрете тая Европа.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР