Посещението на европейския главен прокурор Лаура Кьовеши у нас бе

Посещението на европейския главен прокурор Лаура Кьовеши у нас бе ...

Карбовски нападна Кьовеши - за какво сте ни?


Посещението на европейския главен прокурор Лаура Кьовеши у нас бе абсолятно безсмислено. Това е становището на Мартин Карбовски, предаде burgas24.bg.

Ето какво коментира той.

"Всеки гражданин у нас е виждал на живо чиновник, който няма да му свърши работа. Ако гледате телевизия, знаете за какво става дума - телевизията непрекъснато дава чиновници, които няма да ви свършат работа

.Общи приказки, няма да коментирам, ще работим в сътрудничество и взаимопомощ. Тия празни приказки се отрониха от устата на Главния европейски прокурор. А тук имаха надежди за вас, госпожо!

Безполезната Европа е пречка пред Българската промяна. Още повече - в Европа са съучастници на българския разпад. Меркел е съучастник на Борисов.

Вьорнер е съучастник в краденето на парите на европейските данъкоплатци.Свинските черва стигат до Брюксел и оттам мирише рибата. Много тъжно и много антиевропейско става.

Магнитски е американски закон.Европейските закони са неми и глухи за чаканата у нас справедловост. За какво си ни, Европо, ако лъжеш, мълчиш и мажеш като наш бай Ганьо? Европа трябваше да е надежда и решение. Безполезна е. А и корумпира. Спрете тая Европа.

 

Източник: standartnews.com