Португалският национален отбор по футбол се класира за Евро 2020,

...
Португалският национален отбор по футбол се класира за Евро 2020,
Коментари Харесай

Португалия отплава за Евро 2020, Роналдо отмъкна гол на свой съотборник

Португалският народен тим по футбол се класира за Евро 2020, откакто записа изстрадал триумф с 2:0 като посетител на новобранеца Люксембург. Така първенците от 2016 година си осигуриха втората позиция в квалификациона група 2, която завоюва Украйна.

На " Жози Бартел " португалците поведоха посредством Бруно Фернандеш в 39', а крайния резултат оформи Кристиано Роналдо в 86'. Суперзвездата на " мореплавателите " обаче открадна гола на своя съотборник Диого Жота, за който попадението щеше да е дебютно с националната фланелка. Нападателят на британския " Уулвърхемптън " стреля от близо, вратарят не съумя да избие, а Роналдо се разписа безусловно от голлинията.

Така Кристиано към този момент има 99 попадения за Португалия, само че осъществяването му наподобява на това на Аарън Рамзи против " Локомотив " Москва в Шампионската лига, когато уелсецът отмъкна гол на Роналдо.
Да " откраднеш " гол... от Кристиано Роналдо (ВИДЕО) Николета Маданска с най-любопитното от света на спорта през миналата седмица
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР