Португалският национал Бруно Фернандеш се вдъхновява от стила на легендата

...
Португалският национал Бруно Фернандеш се вдъхновява от стила на легендата
Коментари Харесай

Бруно Фернандеш: Иниеста е моето вдъхновение

Португалският национал Бруно Фернандеш се въодушевява от стила на легендата на Барселона Андрес Иниеста. Халфът бе притеглен от Манчестър Юнайтед през месец януари и мигновено се трансформира в главен футболист на рекордьорите по трофеи в Англия, само че самият той счита, че може да усъвършенства още доста придвижването си по терена и да се трансформира в разнороден състезател.

" Иниеста постоянно ме е вдъхновявал, тъй като той е нещо приблизително сред " осмица " и " десетка ". Точно това желая да бъда и аз. Това е футболистът, който обича да работи с топката и поема опасности. Иниеста беше може би най-хубавият в света на тази позиция. За мен е пъклен необичайно, че той приключи без " Златна топка ", откакто завоюва толкоз доста титли през кариерата си ", сподели Фернандеш за клубния уеб страница.

" Има доста други футболисти, които обичам да виждам. Например, през първите ми години като състезател, всички обичаха Роналдиньо. Това е обикновено, тъй като той е един от дребното, които могат да те накарат да седнеш пред тв приемника и да гледаш с часове. Часове! Роналдиньо кипеше от сила и благополучие. Изглеждаше щастлив от всичко, което се случваше. Нормално е да симпатизираш на подобен човек, тъй че през първите няколко години точно той беше обичаният ми състезател.

" След това харесвах и Кристиано Роналдо. Ако искаш да бъдеш експерт, няма по-добър образец от него ".

Фернандеш добави, че всеки състезател би трябвало да се раздава оптимално на терена, в случай че желае да доближи гореизброените величия.

" Просто би трябвало да бъдеш боец, тъй като всеки мач е борба. Трябва да излезеш на терена и да надделееш над съперника. Да, нужно е почитание, само че в последна сметка всичко се свежда до успеха. Ако не ги надвиеш, те ще го създадат. Няма значение кои са - дали са другари, или не. Не ми пука. На терена всички са врагове ", сподели още той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР