Португалският десен бек Жоао Кансело и колумбийският офанзивен халф Хуан

...
Португалският десен бек Жоао Кансело и колумбийският офанзивен халф Хуан
Коментари Харесай

Играч на Юве аут до края на годината

Португалският десен бек Жоао Кансело и колумбийският нападателен халф Хуан Куадрадо останаха отвън разширения състав на Ювентус за Дерби каузи Моле с Торино в събота. Двамата са контузени, като Кансело няма да играе повече до края на календарната година, заяви старши треньорът на “Старата госпожа” Масимилиано Алегри.

Освен градското дерби с “биковете” от Торино, Кансело ще пропусне и срещите с Рома, Аталанта и Сампдория преди зимната пауза. 24-годишният португалец има проблем с медиалния менискус и ще претърпи интервенция в околните часове.

Куадрадо пък има проблем с коляното и към момента в Ювентус не са решили дали колумбиецът също би трябвало да се подложи на интервенция.
@OfficialAllegri: " Cancelo has a problem with his medial meniscus and will undergo surgery and return after the break. With regards to @Cuadrado, we need to assess whether or not a small surgery will be needed. " #ToroJuve
— JuventusFC (@juventusfcen) December 14, 2018 Позитивната вест в лагера на италианския първенец и сегашен водач в класирането на Серия “А” е обвързвана с халфовете Емре Джан и Сами Кедира. Джан към този момент е разполагаем на Алегри, а Кедира ще се завърне идната седмица.

Ювентус е изгубил единствено 2 точки от началото на сезона в Серия “А” и влиза в дербито с Торино с 8 точки задатък пред втория в класирането Наполи. Торино пък е шести, на 4 точки от четвъртия Милан.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР