Португалската суперзвезда Кристиано Роналдо остави бъдещето си открито след Световното

...
Португалската суперзвезда Кристиано Роналдо остави бъдещето си открито след Световното
Коментари Харесай

CR7: Когато аз реша, тогава ще спра. Аз съм шефът!

Португалската суперзвезда Кристиано Роналдо остави бъдещето си намерено след Световното състезание, до момента в който тимът му се готви да се изправи против Северна Македония във вторник за място на финалите в Катар 2022.

" Само аз ще реша бъдещето си, никой различен. Ако желая да продължа да играя, ще продължа да играя. Ако не, тогава не ", сподели Роналдо на конференция преди дуела.

37-годишният нападател на Манчестър Юнайтед е малко евентуално да взе участие на друго Световно състезание, в случай че отборът му претърпи изненадващо проваляне от Северна Македония, който към този момент провокира голям потрес, елиминирайки европейския първенец Италия на полуфиналите.

" Аз съм шефът ", добави Роналдо за бъдещето си и добави, че е " доста уверен ", че Португалия ще стигне до финалите в Катар.

" Лежах си през вчерашния ден и си мислех: ще бъде красиво, когато звучи националният химн и всички пеем. Сигурен съм, че в случай че почитателите са зад нас като в четвъртък (при успеха с 3:1 над Турция), ще спечелим мача ", разяснява Кристиано Роналдо.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР