Португалия, която е сред световните първенци по ваксиниране срещу КОВИД-19,

...
Португалия, която е сред световните първенци по ваксиниране срещу КОВИД-19,
Коментари Харесай

ВИДЕО Как един военен стана герой и убеди почти цяла Португалия да се ваксинира

Португалия , която е измежду международните първенци по имунизиране против КОВИД-19, дължи огромна част от триумфа си на строгостта и хладнокръвието на военноморски офицер в униформа, претрупан с сполучливото осъществяване на тази задача.

Аплодиран при идването си на посещаване във имунизационен център в община Сейшал, в южните околности на Лисабон, вицеадмирал Енрике Гоувея и Мелу се трансформира за няколко месеца в доста известна персона.

“Той прави чудесна работа…Благодарение на него Португалия се трансформира в добър възпитаник! ”, акцентира за Агенция Франс Прес Розеан Сантуш, пристигнала да придружи сина си младеж, който трябваше да получи втората си доза ваксина.

“Аз съм единствено върха на айсберга ”, обаче твърди непретенциозно този 60-годишен подводничар с внушителна фигура и посивяла брада.



Ваксинирала към този момент 80 % от към десетмилионното си население, страната е един до друг с Малта отпред на международната конкуренция за имунизация против КОВИД-19.

“Ние португалците (…) имаме възприятие за общественост, когато сме  атакувани. Бяхме атакувани от вирус, който унищожи живота ни и ние реагирахме по най-хубавия метод: обединени, с цел да победим тази пандемия дружно ”, изяснява за Агенция Франс Прес този някогашен представител на Военноморски сили.

Полемика и обиди

Играта обаче не беше извоювана, когато при започване на февруари той беше назначен на поста координатор на екипа, претрупан с имунизационната акция.
На този декор:  Европа се активизира за ускорение на имунизация та против Ковид-19
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР