Португалецът Давид Каядо остави трайна следа в българския футбол. Той

...
Португалецът Давид Каядо остави трайна следа в българския футбол. Той
Коментари Харесай

Каядо: В Берое се страхуваха от Хубчев

Португалецът Давид Каядо остави трайна диря в българския футбол. Той завоюва Купата на България с Берое, след победа на финала през 2013 година с дузпи над Левски. Крилото се окичи и със Суперкупата на страната ни, а по-късно отпътува за Украйна. Няколко пъти през годините е свързван със завръщане у нас, като се говореше, че интерес към него има от Ботев и ЦСКА. Каядо описа много забавни неща от престоя си в Стара Загора пред португалското издание „ Трибуна Експресо “.

„ След като играх в Кипър се прибрах в Португалия и получих оферта от България. Искаше ме треньорът на Берое Илиан Илиев, който е бил футболист на Бенфика. Офертата беше по-зле във финансово отношение, само че одобрих, защото нямах тим по това време.

В България отидох самичък и беше доста огромен потрес. Пристигнах от топла страна през януари, а там имаше сняг на всички места. Отидох в Стара Загора, който не е най-хубавият град в България. Още в първия ден ми демонстрираха къщата, в която ще пребивавам, а тя бе съвсем изцяло разрушена – като по време на война. Веднага споделих: „ С цялото ми почитание, няма метод да остана в този апартамент “. Помолиха ме за самообладание, тъй като апартаментът бил доста комфортен. Във входа обаче имаше кръв на всички места и в действителност не знаех какво се случва. Отново попитах: „ Шегувате ли се? Няма да пребивавам тук “. Апартаментът обаче в действителност беше впечатляващ. Всичко останало бе зле – имаше хлебарки. Постепенно оправиха нещата, само че първичният потрес си остана ", стартира описа си Каядо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР