Портфолиото на охлажданията на германския бранд Alpenföhn (Alpenfoehn), се допълни

...
Портфолиото на охлажданията на германския бранд Alpenföhn (Alpenfoehn), се допълни
Коментари Харесай

Стартираха продажбите на CPU охладителя Alpenföhn Matterhorn Threadripper Edition

Портфолиото на охлажданията на немския бранд Alpenföhn (Alpenfoehn), се добави с процесорното изстудяване Matterhorn Threadripper Edition. По името си проличава, че новият охладител е адресиран към притежателите на процесора AMD Ryzen Threadripper.



Радиаторът на Alpenföhn Matterhorn Threadripper Edition е с габаритни размери 138 х 100 х 158 милиметра при тегло 1,02 кг. Конструкцията включва медна основа с повърхност, колкото горната капачка на процесорите на AMD, шест медни топлинни тръби с диаметър 6 милиметра и масив алуминиеви ребра.



Радиаторът се обдухва от 120 милиметровия вентилатор Wing Boost 2 с дебелина 25 милиметра. Скоростта на вентилатора може да се трансформира от 500 до 1500 оборота в минута. Осигурява се въздушен поток от 106 кубически метра в час, а оптималното равнище на шума е 18,2 децибела. Захранването и ръководството става посредством 4-пинов PWM конектор. Охладителят е съчетаем с AMD TR4 спецификациите.



Продажбите на процесорното изстудяване Alpenföhn Matterhorn Threadripper Edition са планувани за месец ноември тази година. Цената за Европа е 80 евро . Предлагат се модели с бял и черен цвят на вентилатора и корпуса.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР