Porsche преработи около 6000 части в подготовката на модела GT4

...
Porsche преработи около 6000 части в подготовката на модела GT4
Коментари Харесай

Porsche GT4 ePerformance е с пикова мощност от 1088 к.с.! - видео

Porsche преработи към 6000 елементи в подготовката на модела GT4 ePerformance. Формите му са дело на екип от Porsche Style, управителен от дизайнера Грант Ларсън. Новата спортна кола отпразнува своята премиера на фестивала на скоростта в Гудууд. Шоуто се организира на почти 1,9-километровото нанагорнище на рид в Лорд Марч Парк в южното британско графство Западен Съсекс. Участието на модела там също послужи като въведения към международното турне GT4 ePerformance за напълно електрическия спортен автомобил GT.

GT4 ePerformance разчита на софтуерните съставни елементи на Mission R. С това концептуално изследване Porsche показа визията за изцяло електрическо GT спортно транспортно средство за бъдещи клиенти на автомобилния спорт на IAA 2021 в Мюнхен. И двете са основани на шасито на добре познатия модел 718 GT4 Clubsport. Електрическият мотор и акумулаторната технология на тестовото транспортно средство също идват от Mission R. Това значи оптималната продуктивност в режим на подготовка до 800 kW/1088 к.с. При симулирани надпревари мощноста от 450 кВт/612 к.с. е непрекъснато налична за 30 минути - т.е. продължителността на едно съревнование Carrera Cup.



Michelin дава спортни гуми ePerformance за чисто електрически задвижваното Porsche GT4, които се състоят от 53 % от биобазирани или рециклирани материали. Устойчиво добитите първични материали включват също натурален каучук и сажди, които се извличат от употребявани гуми по специфичен способ на обработка от партньорската компания Enviro. Други съставки са въз основата на портокалова и лимонова кора, борова смола и слънчогледово масло, както и железни останки.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР