Porsche поздрави пистата Hockenheimring за 90-ия й рожден ден по

...
Porsche поздрави пистата Hockenheimring за 90-ия й рожден ден по
Коментари Харесай

Новото Porsche Taycan със специално издание GTS Hockenheimring

Porsche поздрави пистата Hockenheimring за 90-ия й рожден ден по специфичен метод. За да означи почтено годишнината, производителят на спортни коли построи специфичен модел, основан на електрическия Taycan GTS. Това особено издание се характеризира с доста неповторими елементи като каменно сивата багра от програмата " цвят по ваш избор ", съчетана с акценти в бронз.

Porsche Exclusive Manufaktur персонализира черния кожен салон с декоративни шевове в исландско зелено и доста други детайли. На няколко места в модела юбилейното лого " 90 Years Hockenheimring " препраща към изключителния темперамент на този Taycan GTS което предлага мощ от 440 кВт/598 к.с.

Водещият принцип при проектирането на специфичното издание е бил да се съчетае юбилейното мото на Hockenheimring „ мобилна еволюция “ с „ обичайната грациозност “. Специалното издание се предлага в Германия и други определени европейски пазари.

Изключителното позволение за достъп също е част от обсега на оборудването: благодарение на ключа на автомобила клиентите могат да се разпознават като притежател на специфичното издание. След това те могат да карат непосредствено в Porsche Experience Center (PEC) Hockenheimring, който се намира в сърцето на пистата. Офертата включва и гратис зареждане с ток за две години.

Клиентите могат също да чакат предпочитано паркиране на по този начин наречените събития за „ ранна промяна “ на PEC - месечните събирания на транспортни средства за запалянковци на Porsche. „ Фини материали, елегантна цветова композиция и необикновени елементи, които не сме показвали в Taycan преди – това е, което прави това особено издание неповторимо “, споделя Александър Фабиг, началник на отдела за персонализиране и класика в Porsche.

Каменно сивата багра идва от програмата " цвят по ваш избор " и е непокътната за Taycan от специфичното издание през настоящата моделна година. Този безконечен, изумителен цвят на екстериора на Porsche акцентира прочувствения темперамент на електрическия състезателен автомобил. Бронзитът е създаден като противоположен цвят, с цел да подхожда на този, той премисля класическите железни тонове и обезпечава елегантни акценти за екстериора и интериора.

Друго привличащо вниманието е 21-инчовото дизайнерско колело Mission E. Звездата на джантата е боядисана в бронз (копринен гланц), околният борд на джантата е приключен във външния цвят каменно сив (висок гланц). Коприненият емайл и боите с висок емайл са нанесени дружно върху джанта на колелото. Капакът на колелото е оцветен в бронз (копринен блясък), с цел да подхожда на звездата на джантата и има пъстър герб на Porsche.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР