Porsche и австрийският производител на спортни стоки Head си сътрудничат

...
Porsche и австрийският производител на спортни стоки Head си сътрудничат
Коментари Харесай

Porsche и Head представят продукти за зимни спортове

Porsche и австрийският производител на спортни артикули Head си сътрудничат при започване на ски сезон 2022 година и показват два модела ски, въодушевени от професионалните за надпревари. И двата разновидността имат вътрешност от солидно дърво и са направени с въглеродни и титанови пластове.

"Porsche 7 Series " са високопроизводителни ски, въодушевени от гигантския слалом и предопределени за потребление на обработвани скатове. С "Porsche 8 Series " сътрудниците пускат ръчно направени високопроизводителни ски за потребление на и отвън пистите.

В допълнение към двата новоразработени модела ски, като част от съдействието се създават спортни дрехи, ски щеки, каска с козирка и чанта.

Колекцията е основана в тясно съдействие сред продуктовите специалисти от Porsche Lifestyle Group и Head, както и посланика на марката Porsche и повторен олимпийски първенец Аксел Лунд Свиндал.

„ Като някогашен професионален скиор, познавам майсторството и качеството, които се влагат в ските на марката. Това е същата отдаденост и майсторство, което Porsche влага в създаването и производството на своите емблематични спортни коли “, споделя Аксел Лунд Свиндал, Porsche Посланик на марката.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР