Porsche Cayenne се оказа изключително важен за компанията, а заедно

...
Porsche Cayenne се оказа изключително важен за компанията, а заедно
Коментари Харесай

Porsche работи над по-голям модел от Cayenne

Porsche Cayenne се оказа извънредно значим за компанията, а дружно с другия кросоувър Macan, двата модела оглавяват класацията за най-продавани коли на марката. Сега от Porsche ще се опитат да прибавят и още един сходен модел, само че с по-големи размери и електрическа мощ.
`Porsche

Новината за това идва непосредствено от изпълнителният шеф на компанията, който удостовери, че марката счита да добави нов кросоувър в портфолиото си, който ще се задвижва напълно от електричество.

„ Ние планираме да прибавим нов първокласен, напълно електрически SUV към нашето атрактивно портфолио. Той ще разшири в допълнение позицията ни в първокласния авто сегмент. По-специално се насочваме към сегментите с по-висок марж и се стремим да използваме нови благоприятни условия за продажби по този метод. “
`Porsche

Заедно с електрическия Macan, който би трябвало да забележим скоро, новите електрически модели от серията 718 и Taycan, това ще е следващият нов модел на ток, който от компанията ще показват. Според непотвърдена информация от представителства на марката, новият модел е комбинация сред седан и кросоувър, който няма нищо общо с Cayenne или Macan.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР