Porsche 911 GT3 вече е висцерална, главозамайващо бърза машина за

...
Porsche 911 GT3 вече е висцерална, главозамайващо бърза машина за
Коментари Харесай

2023 Porsche 911 GT3 RS преди дебюта на 17 август

Porsche 911 GT3 към този момент е висцерална, главозамайващо бърза машина за писта. В годишното ни съревнование Lightning Lap 2022 GT3 се възползва оптимално от своя 4,0-литров шестцилиндров мотор с мощ 502 к. с. и лепкавите гуми Michelin Pilot Sport Cup 2 R, с цел да направи зашеметяващата обиколка на пистата Virginia International Raceway за 2:40,6 минути, с което се подреди на седмо място в историята на Lightning Lap.

Но Porsche е готово да направи още една крачка напред с GT3.  Porsche заяви, че 911 GT3 RS 2023 ще бъде показан на 17 август, като по този метод ще се завърне името Rennsport, което се носи единствено от най-екстремните играчки на Porsche, предопределени за придвижване по пътищата.

 width=

Показаното изображение дава добра визия за това какво да чакаме от новия GT3 RS. Твърди се, че новият автомобил за писта е въодушевен от спортните коли 911 RSR и GT3 R, за което свидетелства радикалната му нова каросерия. Изглежда, че Porsche е атакувало ламарината с трион, като е изрязало два големи отвора на капака и е прекъснало въздуховодите над предните колела. Лентата като че ли прикрива аеродинамичните съоръжения тъкмо пред и зад предните колела, а от задната част на автомобила израства голямо задно крило.

 

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР