Porsche и американският авиационен гигант Boeing обединяват сили за създаването

...
Porsche и американският авиационен гигант Boeing обединяват сили за създаването
Коментари Харесай

Porsche и Boeing ще разработват летяща кола

Porsche и американският авиационен колос Boeing сплотяват сили за основаването на летящ автомобил. Технически детайлности за плана към момента не са известни, само че от немския автопроизводител към този момент разгласиха две компютърни изображения на бъдещата аерокола.

Вътрешни изследвания на Porsche демонстрират, че пазарът на дребна градска авиация ще се разрасне сензитивно след 2025 година Тогава мегаполисите ще бъдат препълнени с наземни транспортни средства, а въздушните совалки ще станат по-евтини и мобилни. Целта на Porsche и Boeing е тъкмо тогава да пуснат в продажба стилен летателен уред от премиум клас за персонални потребности.

 Porsche и Boeing ще създават летяща кола

Ръководителят на отдела за маркетинг и продажби на Porsche AG Детлев декор Платен акцентира, че компанията се стреми да "разшири опциите си на производител на спортни коли ". В дълготрайна вероятност това означавало преход към "третото измерение на пътешествията ".

В първия стадий от плана Porsche ще си сътрудничи с дъщерната компания на Boeing Aurora Flight Sciences. През януари тя е провела първите сполучливи летателни тествания на самостоятелен пътнически дрон с отвесно политане и кацане.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР