Породите кучета имат собствен характер, така както всеки зодиакален знак

...
Породите кучета имат собствен характер, така както всеки зодиакален знак
Коментари Харесай

Каква порода куче подхожда на всяка зодия?

Породите кучета имат личен темперамент, по този начин както всеки зодиакален знак се отличава с нещо особено за държанието си. Вижте коя порода би подхождала най-вече на зодиакалния ви знак:
ОВЕН - ДЖАК РЪСЕЛ
Джак Ръсел е безусловно кучето, доминирано от зодия Овен. Динамичен, жив и образован. Има мощен и убеден темперамент: макар дребния си размер не се опасява от нищо и никого.
ТЕЛЕЦ - САМОЕД
Породата кучета, която има характерностите на Телеца, безспорно е самоедът. Любящо и безшумно куче, той обича да бъде със фамилията си и да получава глезотия и внимание. Тези характерности са съпроводени от твърдоглав манталитет, обвързван със северния му генезис.
БЛИЗНАЦИ - ПУДЕЛ
Породата кучета, която има характерностите на Близнаци е пудел. Весело и интелигентно куче, той обича да играе, с цел да употребява силата си. Особено завързан към фамилията си, ето за какво той страда доста от самотност и не обича да прекарва време самичък.
РАК - ЛАБРАДОР
Перфектното куче за РАК е лабрадорът. Приятелско куче с разговорлив характер, който се демонстрира както с хората, по този начин и с неговите събратя. По-специално, той обича да бъде част от фамилията и да харесва притежателя си. Тук връзката притежател на куче е доста мощна. Те са доста търпеливи кучета, затова подобаващи и за конюнктура с деца.
ЛЪВ - ЧИХУАХУА
Кучето на Лъв е безусловно чихуахуа. Силна персона, доста умна. То много харесва притежателя и постоянно намира метод да получи това, което желае. Поради неспокойствие или раздразнителност, то може да стартира да се тресе или да лае упорито.
ДЕВА - БЕРНСКО ПЛАНИНСКО КУЧЕ
Кучето на Дева е склонно да бъде най-тихото в цялата зодия. Те обичат рутината и не обичат промени в навиците си, като разходка по друго време от нормално. Породата, която има черти на знака Дева, е Бернското планинско куче. Както можете да се досетите от външния му тип, той е умерено, привързано и доста пухкаво куче. Търпеливият му темперамент го прави куче, уместно и за деца.
ВЕЗНИ - БИЙГЪЛ
Влиянието на Венера върху този знак прави кучетата Везни много нерешителни и сложни за образование, заради слабото им внимание за дълги интервали от време. Това са кучета, които са склонни да бъдат непокорни, заради което се нуждаят от стопанин, въоръжен с доста схващане. Друга характерност на тези космати сладури е тяхната непреодолима благосклонност. Със своите занимателни обноски той сигурно ще разсмее притежателя си на глас!
СКОРПИОН - АЗАВАК
Породата в сходство с този знак е Азавак, хрътка от малийски генезис с самостоятелна и резервирана персона. Тази порода не има вяра на непознати, само че е нежна с тези, които печелят доверието ѝ . Силният ѝ темперамент се демонстрира със своите себеподобни, по тази причина се предлага за хора с опит.
СТРЕЛЕЦ - ГОЛДЪН РЕТРИВЪР
Забавен, избухлив, завързан и предан. Кучето Стрелец ще бъде неразлъчен сътрудник за живота ви, постоянно до вас във всяка обстановка. Породата, която има тези характерности, е Голдън Ретривър. С екстровертен и уравновесен темперамент, това куче има подчертана линия на словоохотливост, която се демонстрира и към непознати. Отдаден на господаря си, той обича да бъде част от фамилията.
КОЗИРОГ - ДАКЕЛ
Породата, която отразява Козирога, е Дакелът, куче с доста мощна, упорита, горда и самостоятелна персона. Те са доста енергична и дейна порода, които обичат да вършат доста придвижвания. Не му липсва храброст и макар размерите си, не се сдържа даже пред кучета, доста по-големи от него самия.
ВОДОЛЕЙ - ДАЛМАТИНЕЦ
Породата, която има характерностите на този знак, е далматинецът! Много интелигентно и любящо куче. Важно е обаче да му обърнете нужното внимание и да го накарате да спортува задоволително, в противоположен случай той може да " полудее "  и да сътвори неприятности.
РИБИ - НЕМСКИ ДОГ
Породата, която отразява тези характерности, е немският дог. Това е сладко и уравновесено куче, доста приятелско настроено към възрастни и деца. С други кучета той е разговорлив и не е податлив да господства.Ако сте в положение да постигнете съвършена естетика, обаче, постоянно можете да разчитате на такава симбиотична връзка, че вашето куче ще може да разбере всяко ваше въодушевление и страст.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР