Порноактрисата Ванеса Сиера, която е приятелка на тенисиста Бърнард Томич

...
Порноактрисата Ванеса Сиера, която е приятелка на тенисиста Бърнард Томич
Коментари Харесай

Заплашват с убийство порноактриса заради...

Порноактрисата Ванеса Сиера, която е другарка на тенисиста Бърнард Томич беше залята от вълна от отрицателни мнения, откакто се оплака, че сама би трябвало да си мие косата поради карантината в Мелбърн.

25-годишната участничка във филми за възрастни е получила над 500 смъртни закани, до момента в който е изолирана в хотелска стая дружно с приятеля си преди старта на Откритото състезание на Австралия.

Само преди няколко дни Сиера разгласява в YouTube канала си видео, в което се оплаква от изискванията в хотела.



Тя споделя възмущението си от храната, хигиената, съществуването на една тоалетна, както и от обстоятелството, че косата ѝ е мръсна, тъй като не е привикнала да я мие сама.

" Най-лошото на карантината е, че не си мия косата. Никога не съм си блага косата сама, вършат го фризьори по два пъти в седмицата ", сподели тя в клипа, с който сподели по какъв начин с Томич прекарват времето си в изолираност.

Няколко часа по-късно тя сподели, че се е шегувала. Потребителите в обществените мрежи обаче не са разбрали хумора ѝ: " Никога не съм си и помисляла, че ще се събудя и ще видя, че съм получила 500 смъртни закани поради коментара за косата ", написа тя след реакцията.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР