Порно кралицата Миа Халифа, както е известна една от най-търсените

...
Порно кралицата Миа Халифа, както е известна една от най-търсените
Коментари Харесай

Порно кралицата Миа Халифа шокира феновете си с това разкритие СНИМКИ 18+

Порно кралицата Миа Халифа, както е известна една от най-търсените американки в уеб страниците за възрастни, шокира почитателите си, като разкри, че е изкарала единствено 12 000 $ през цялата си кариера.

26-годишното момиче към този момент е сгодено. Получила пръстена си в купа със семена и ядки, които си поръчала в ресторант, защото се храни здравословно. Веднага споделила „ да “.
People think I’m racking in millions from porn. Completely untrue. I made a TOTAL of around $12,000 in the industry and never saw a penny again after that. Difficulty finding a normal job after quitting porn was... scary. Full interview here:
— Mia K. (@miakhalifa) След положителната новина тя даде няколко изявленията, в които опровергава слуховете, че е изкарала милиони от това да си ляга с мъже, а от време на време и с дами пред камера.

„ Хората си мислят, че съм направила милиони от порното, което не е правилно. Общо в сметката ми има 12 хиляди $ от промишлеността и не видях и цент повече по-късно “, направи шокиращото самопризнание ливанката, на която множеството мъже по света знаят всяка една част от тялото.

„ Трудно е да си намериш нова работа, откакто се откажеш от порното, необичайно е. Никога не съм си мислила, че мога да изкарам милиони. Никога не са ми били обещавани милиони, не го и чакам. Просто разяснявам постоянно срещаните неправилни схващания за мен “, сподели пред „ Сън “ Миа Халифа.

Родената в Бейрут актриса се изявява и като спортна водеща.

Миа Халифа бе в промишлеността за възрастни 2 години и 9 месеца сред 2014 и 2017 година За този интервал тя е взела участие в 11 видеа, само че сигурно до ден сегашен е измежду най-търсените имена в еротичните уеб сайтове.

Халифа реши да се отдръпна от промишлеността, откакто получи смъртни закани от „ Ислямска страна “. Причината за заканите бе еротично видео, в което тя е облечена в хиджаб.Макар и към този момент да не е в тази промишленост, Халифа е запазила нещо от нея, което ще помогне на ливанския Червен кръст. Калифа продава на търг „ именитите си очила “. Един от евентуалните купувачи на очилата е предложил $100 000. За по-голям интерес към благотворителната самодейност, Халифа предлага собствен подпис към очилата.

Миа Халифа стана и следващата звезда, която се снабди с профил в платформата OnlyFans.

Интересното в тази ситуация е, че ливанката твърди, че кариерата й в порнографията е зад тила й, а действително става част от платформа, известна най-много с разголени фотоси и клипове със полови подиуми.

OnlyFans не цензурира основателите на наличие, за наслада на техните фенове и клиенти. Идеята там е, че човек против избрана такса се абонира за даден основател на наличие и по този начин получава достъп до неговите фотоси и клипове.

Абонаментът за профила на Миа Халифа коства 11,99 $ на месец, само че за отчаяние на доста фенове на тогавашното й творчество там няма да могат да бъдат открити разголени клипове.

Още в описанието към профила Миа написа, че ще качва „ наличие, безвредно за работа… в известна степен “.

Новината за присъединението си към OnlyFans тя заяви в профила си в Instagram, където написа, че има работа на цялостно работно време като „ счетоводителка “ към фотография, на която се вижда преносим компютър с отворения OnlyFans.

В една от първите си изявления в платформата някогашната порноактриса благодари на всичките си фенове за поддръжката и изяснява аргументите да стане част от кръга основатели на наличие в OnlyFans.

„ Най-накрая нараства самочувствието ми за това коя съм и за решенията, които взимам за себе си, и това е моят метод да бъда себе си отвън рестриктивните мерки на обичайните обществени мрежи “, написа Халифа.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР