Поредното загубено дерби през сезона ще постави много неудобни въпроси

...
Поредното загубено дерби през сезона ще постави много неудобни въпроси
Коментари Харесай

Фонсека: Елементарни грешки ни провалиха

Поредното изгубено дерби през сезона ще сложи доста неуместни въпроси пред старши треньора на. Срещу градския противник " вълците " бяха изцяло безпомощни и отстъпиха с 0:3, като пропуснаха добра опция да се изравнят по точки с. На конференцията след дуела Фонсека не скри разочарованието си.

" Започнахме с положителна настройка и стояхме добре на терена, само че след това подарихме два гола на противника, а против тим като Лацио е доста мъчно да се изправиш при 0:2. Ние по този начин и не успяхме да преодолеем отбраната им до края на мача ", призна португалският експерт.

" Всичко опита до това, че получихме два обикновени гола. Това бяха обстановки, в които не трябваше да бъркаме. Грешките на оказаха доста отрицателно въздействие ", акцентира Фонсека.

" Лацио се групира чудесно в половината си, а ние се опитвахме да пробием с продължителни разигравания. Играхме атакуващо, само че съперникът не ни разреши да създадем голови положения. Знаехме тяхната мощ на контраофанзива, по тази причина трябваше да имаме човек, който да е квалифициран в случаите, когато загубим топката ", сподели още треньорът на " джалоросите ". Серия А 18 кръг, петък 15 януари  Лацио 3:0краен резулат  Рома
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР