Поредното платено участие на кандидат-депутат от ГЕРБ очерта схемите, по

...
Поредното платено участие на кандидат-депутат от ГЕРБ очерта схемите, по
Коментари Харесай

Хунтата готви 3 схеми: Вариантите пред ГЕРБ, ще има ли кабинет?

Поредното платено присъединяване на кандидат-депутат от ГЕРБ очерта схемите, по които шайката възнамерява да оцелее и даже да взе участие в бъдещо държавно управление в границите на 49-ото Народно заседание.

От тв изява на Христо Гаджев по „ Евронюз “ – някогашната партийна кабеларка „ Европа “, научихме, че пред ГЕРБ стоят няколко разновидността за съставяне на държавно управление – първият е чисто политически кабинет, който ще е съдружен, тъй като нито една партия няма по какъв начин да получи цялостно болшинство.

Вторият вид е експертно държавно управление, което е равно отдалечено от всички партии като оферти в 48-ото Народно заседание проектокабинет „ Габровски “, който за благополучие на цяла България не мина.

Реклама

Третият вид е държавно управление, в което шайката ще взе участие като подкрепяща партия.

„ Но в случай че някой желае поддръжката на ГЕРБ, то ГЕРБ би трябвало да взе участие в държавното управление. Ние няма да подписваме празен чек. Няма да даваме поддръжка, без да отговаряме за тази поддръжка “, закани се гербопитекът.

„ За механизма за надзор на основния прокурор към този момент сме декларирали, че това ще бъде една от първите задания на идващия парламент. За страдание в предишния парламент не стигна времето “, маркира остарялата опорка пионката на Бойко, почнал партийната си кариера като пиар на ГЕРБ.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР