Поредното голямо рок турне се отлага за 2021-а година. Заради

...
Поредното голямо рок турне се отлага за 2021-а година. Заради
Коментари Харесай

Концертът на Helloween се отложи заради К-19

Поредното огромно рок турне се отсрочва за 2021-а година. Заради пандемията от Ковид-19, легендите от Helloween взеха решение да отсрочат цялото си турне, планувано за тази година. United Alive Tour Part II ще се организира следващата година, а датата за България е 10-и юни. Концертът ще бъде в столичната „ Арена Армеец “.

„ Концерт на Helloween би трябвало да е празник за почитателите и за музиката, само че актуалната обстановка ни демонстрира, че това няма по какъв начин да е допустимо. Все още рискът от вируса е доста огромен, което постанова и отлагането на цялото ни турне “, оповестяват от групата.

Заради отлагането на турнето от групата взеха решение да забавят и издаването на най-новия си, към момента неозаглавен албум за началото на идната година.

„ Много сме горди с резултата и нямаме самообладание да отпразнуваме новите песни с почитателите, освен това онлайн “ споделя вокалистът Анди Дерис.

Всички билети, закупени за концерта тази година, ще важат за новата дата без да е нужно да се презаверяват. Всеки, който желае да върне билета си, ще може да го направи от мястото на закупуване до 1 юли 2020-а.
 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР