Поредно незаконно сметище се образува на асеновградския околовръстен път, алармираха

...
Поредно незаконно сметище се образува на асеновградския околовръстен път, алармираха
Коментари Харесай

Пак незаконно сметище край Асеновград, Общината търси виновните

Поредно нелегално бунище се образува на асеновградския околовръстен път, сигнализираха читатели на Actualno.com. Те показаха, че мястото се намира наоколо до зоната, в която се правиха строително-ремонтни действия, по отношение на плана за Воден цикъл. С всеки минал ден се натрупват от ден на ден боклуци, измежду които и строителни, обясниха възмутени асеновградчани.
Сигнал за това нелегално бунище е подаден по телефона в отдел „ Екология “ към Община Асеновград. От пресцентъра на Общинска администрация в града обявиха, че към този момент е осъществена инспекция на мястото. Проверяващите са открили, че изхвърленият край околовръстното шосе материал не е от компанията, осъществявала строително-ремонтните действия, защото при предаване на общинския терен не е имало боклуци в него, а боклукът е бил изхвърлен по-късно.
Вече са подхванати ограничения по унищожаване на противозаконното бунище и почистването на региона. Предстои да се назначи и инспекция за определяне на отговорните лица, с цел да им бъдат връчени санкции, показаха от Община Асеновград.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР