Поредно любовно фиаско е преживял Слави Трифонов, издават негови приближени.

...
Поредно любовно фиаско е преживял Слави Трифонов, издават негови приближени.
Коментари Харесай

Слави отново зарязан от гаджето си

Поредно любовно крушение е претърпял Слави Трифонов, издават негови доближени. След погрома в политиката Дългия претърпял и отчаяние в персонален проект. Последната му половинка – младата фитнес инструкторка Мартина Джорджевич, го напуснала след повече от 5 години взаимен живот.

Отношенията им завършили с пикантен скандал преди няколко месеца. Блондинката, която може да бъде щерка на 55-годишния провален политик, съжителстваше с него в имението му за няколко милиона в полите на Витоша. Отскоро обаче тя се е върнала в жилището на родителите си в центъра на София, описват доближени до някогашната ВИП двойка. Мартина, сходно на предходните половинки на Дългия, не могла да издържи на тираничния му манталитет и рестриктивните мерки, които ѝ налагал, написа ХотАрена.

В зората на любовта им Джорджевич се съобразявала с всичките му условия, като даже се съгласила да престане да работи в известната столична фитнес зала, където двамата се срещнаха, защото Трифонов я ревнувал от останалите гости от мъжки пол.

Животът в златна клетка обаче бързо втръснал на младата хубавица, която сега се е отдала на безкрайни занимания. В последно време Джорджевич все по-често пътува до Дубай, където купонясва в най-скъпите и елитни нощни заведения, посещавани от милионери от целия свят, до момента в който Слави се е барикадирал в строго охранявания си дворец, който не напуща в продължение на денонощия.

Единствените места, на които Трифонов се появява, ескортиран от гардовете си, са постройката на кабеларката му в столичния квартал " Левски Г “ и от време на време ресторантът на Кирил Домусчиев - " Есте ", където преди Дългия постоянно бе засичан да обядва и вечеря.

Мартина Джорджевич е втората съдбовна жена в любовния бележник на чалгаря, която носи това име. Преди нея той живя дълго време на фамилни начала с танцьорката от балет " Магаданс “ Мартина Огнянова. Понастоящем тя пък е омъжена за треньора по бокс Коко Колев, от който има две деца. Именно за нея Трифонов преди време стартира да строи 5-етажния си дворец в " Бояна “, само че тъкмо преди да се нанесат в него, варненката го напусна, още веднъж поради рестриктивните мерки, в които ѝ се налагало да живее. Години след раздялата екстанцьорката призна, че е имала десетки безсънни нощи, изкарани в плач, до момента в който е била дружно със Слави, и на пръв взор съвършената им обич по никакъв начин не е била такава.

Единствената някогашна възлюбена, с която Дългия се почита, е психоложката Маги Ангелова. С нея скъсаха преди тъкмо 20 години, само че резервираха другарски връзки. Самата тя споделя в изявленията, че Трифонов ѝ е оказал помощ да стартира бизнеса си с клиниката по психотерапия, а пък тя от своя страна постоянно била отсреща да изслушва проблемите му в качеството си на професионален психолог.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР