Поредно безумие в Narod.bg – скандалният гл. инспектор Николай Крушарски,

...
Поредно безумие в Narod.bg – скандалният гл. инспектор Николай Крушарски,
Коментари Харесай

СКАНДАЛ в Narod.bg: КАТ-София има нов шеф – Николай Крушарски, разследван за изтрити 1000 клипа с джигити на пътя

Поредно безумство в Narod.bg – скандалният гл. контрольор Николай Крушарски, разследван за мистериозно изчезнали над 1000 клипа с извършители на пътя, е новият шеф на бранш „ Пътна полиция “ към Столичната дирекция на вътрешните работи.

Буквално до през вчерашния ден Крушарски бил в Главна дирекция „ Национална полиция “ като шеф бранш за обработка на нарушавания от камерите на пътя.

По времето на Бойко Рашков имало дисциплинарна инспекция против него за изчезнали над  1000 клипа с нарушавания на водачи все за огромни суми над 500 лева и нагоре или лишаване на книжки. Източникът на Narod.bg акцентира, че Рашков желал да го уволни, само че не му стигнало времето.

И в този момент, вместо вкарване на следствието в прокуратурата и изправяне пред съда, Министерство на вътрешните работи министърът Иван Демерджиев го прави шеф на „ Пътна полиция “ към Столична дирекция на вътрешните работи. Заповедта на министъра за назначението е от през вчерашния ден, 24 януари. „ Повишават за премия, че е трил клипове, очевидно инспекцията против него е смачкана “, разяснява информаторът на Narod.bg.

Реклама

Припомняме, че основният контрольор бе хванат като участник в нерегламентирано търкане на записи от системата на КАТ, показващи нарушавания на пътя.

Според наш брилянтен източник Калоян Драганов изобличил Крушарски, че взел участие в бандата чиновници на Центъра за обработка на нарушаванията към „ Пътна полиция ”, които употребявали профилите си в системата, с цел да трансферират в директория „ Платени ” тези фотоси от камерите на пътя, за които се дължи санкция.

По времето на някогашния началник на КАТ Тенчо Тенев, скоростно изпратен в пенсия, с цел да не пречи на далаверите, стана ясно, че в Единния център за обработка на нарушаванията на дирекция на полицията към 1000 клипа за превишена скорост са „ изчистени ”, като са оповестени за негодни за налагане на глоба или пък са премествани в досието, в която стоят записите с към този момент платени санкции. Въпреки своята роля в схемата кариерата на Николай Крушарски продължава към високите етажи в системата…
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР