Поредният месец от тази година се изниза неусетно и вече

...
Поредният месец от тази година се изниза неусетно и вече
Коментари Харесай

Новите филми и сериали на Netflix през октомври

Поредният месец от тази година се изниза незабелязано и към този момент сме изцяло подготвени за есента - този толкоз хубав сезон, който обожаваме поради изменящата се природа и пъстротата, с която ни радва.
 Love in the Villa, Broad Peak, Blonde и новите филми и сериали на Netflix през септември
Новите филми и сериали на Netflix през септември

Ана де Армас ще владее месеца

В есенните дни все по-често ни се желае да се сгушим комфортно на дивана и да си пуснем някой нов филм или сериал. Нещо, за което Netflix за поредна година са се погрижили. Скучно няма по какъв начин да ни бъде.

E, този октомври няма да има кой знае какъв брой огромни и предстоящи заглавия, само че разнообразието е обезпечено. Ето и какво ни хвана окото през идващите седмици.

Mr. Harrigan`s Phone

Ще е грехота, в случай че не стартираме месеца на тиквата и Хелоуин с филм, основан на произведение на Стивън Кинг. Mr. Harrigan`s Phone е основан на описа на Кинг " Телефонът на господин Хариган ", поместен в сборника  " Ако има кръв " (изд. Бард, 25 лева.).

Във кино лентата ще забележим по какъв начин се развива необикновената връзка сред момче (Джейдън Мартел) и уединен милиардер (Доналд Съдърланд). Тинейджърът на име Крейг не е измежду най-популярните деца в учебно заведение, което автоматизирано значи, че има някой, който го тормози и бие.

Докато възрастният мъж на име господин Хариган е останал без никой към себе си и има само връзката си с момчето, на което му е прелестно да прекарват време дружно.

То даже му подарява смарт телефон, с цел да могат да държат непрекъснато връзка. Но тази връзка посредством смарт телефона не стопира даже когато милиардерът умира и бива заровен. Да, много плашещо, изключително когато стартират да се случват странни неща към момчето.

Mr. Harrigan`s Phone е в Netflix от 5 октомври

Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes

Продължаваме на злокобна тема с поредицата на стрийминг платформата Conversations with a Killer, в която този път внимание ще бъде обърнато на серийния палач Джефри Дамър.

Той е хванат през лятото на 1991 година в Милуоки и в жилището му са открити черепи и остатъци на хора. По-късно Дамър признава, че е направил 16 убийства в щата Уисконсин в границите на четири години и едно в Охайо през 1978 година Признава също по този начин за ужасяващи прояви на некрофилия и канибализъм.

Документалният филм пък излиза месец след стартирането на игралния сериал Dahmer за Джефри Дамър, в който Ивън Питърс изигра серийния палач. Той провокира смесени реакции, като бе основно утвърден от феновете, само че не и от рецензията.

Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes е в Netflix от 7 октомври

Luckiest Girl Alive

Ани Фанели (Мила Кунис) е наперена нюйоркчанка, която на пръв взор живее живот фантазия. Има хубава работа в влиятелно списание, дрешникът ѝ е цялостен със стилни и скъпи облекла, а на хоризонта се задава и мечтаната ѝ женитба.

Много хубаво в никакъв случай не е на хубаво и Ани го схваща по сложния метод. Един ден с нея се свързва режисьор на документален филм, който я кани да опише своето прекарване за фрапантен случай в тинейджърските ѝ години в учебното заведение, в което е учила.

Всичко това обаче застраша съществуването на розовия балон, който тя е построила и в който живее.

Luckiest Girl Alive е в Netflix от 7 октомври

The Good Nurse

Завършваме месеца с филм, в който в основните функции ще забележим Джесика Частейн и Еди Редмейн. The Good Nurse ще ни опише историята на отдадената здравна сестра Ейми (Частейн), която открива, че страда от животозастрашаващо сърдечно заболяване.

Освен с работата, тя би трябвало да се оправи и с развъждането на двете си деца. Вижда обаче светлина в тунела, когато в отделението ѝ стартира работа младият Чарли (Редмейн). Той е деятелен и положителен и дългите смени, прекарани дружно, ги сближават.

Мирогледът на Ейми обаче се прекатурва, когато се случват редица мистериозни смъртни случаи и всички улики водят точно към Чарли.

The Good Nurse е в Netflix от 26 октомври

През месеца на тиквата може да обърнем внимание и на  The Redeem Team (7 октомври),  The Mole (7 октомври),  Old People (7 октомври),  The Playlist (13 октомври),  The Watcher (13 октомври),  The Curse of Bridge Hollow (14 октомври) и  Notre-Dame (19 октомври).
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР