Поредният епизод на „Гласът на България“ отново предостави на зрителите

...
Поредният епизод на „Гласът на България“ отново предостави на зрителите
Коментари Харесай

Фурор! Дуетът Ягода-Никол взриви „Гласът“, дъщерята на Глория плаче!

Поредният епизод на „ Гласът на България “ още веднъж даде на феновете невиждано шоу, като пикът на вечерта беше вокалният дуел на Ягода и Никол, които провокираха възторг с осъществяването си на парче на Бионсe.

В момента, в който треньорката им Камелия разгласи, че точно те двете ще се борят една против друга, за всички беше ясно, че това ще бъде една титанична борба.

Момичетата демонстрираха най-хубавото от вокалните си качества и накараха треньорите и феновете в залата да станат на крайници. Моментът на избора коя да остане и коя да продължи беше най-трудният за Камелия. Колкото и да не й се искаше да прави избор, регламентът е подобен и тя уточни Никол за победител в дуела.

Това провокира насладата както на нея, по този начин и на най-хубавата й другарка Симона Загорова. Дъщерята на Глория още веднъж поддържаше приятелката си, като по време на осъществяването по този начин се развълнува, че заплака. Въпреки че Ягода загуби дуела тя също имаше мотив да се радва. Поли Генова и Графа я пожелаха в тимовете си, като надарената певица избра Влади Ампов за собствен нов треньор.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР