Поредните отличия доказват ефективния подход на компанията Колекцията от награди

...
Поредните отличия доказват ефективния подход на компанията Колекцията от награди
Коментари Харесай

F-Secure с още две награди „Най-добра защита“ от AV-TEST

Поредните оценки потвърждават ефикасния метод на компанията

Колекцията от награди на F-Secure за „ Най-добра отбрана “ нараства непрекъснато (източник: F-Secure)

Хората и технологиите работят в тясно съдействие в региона на сигурността. Вече десетилетия наред F-Secure надгражда своите артикули, с цел да доставя надеждна отбрана на международно равнище. Спечелването на две от тазгодишните награди на AV-TEST за „ Най-добра отбрана “ потвърждава какъв брой ефикасен е методът на компанията.

F-Secure Protection Service for Business, Computer Protection беше отличен в категорията за корпоративни решения за сигурност, като в това време F-Secure SAFE направи същото в потребителския сегмент.

„ Продуктите F-Secure SAFE и PSB Computer Protection са доставили най-високо равнище на услуги по сигурността през 2018 година – за това свидетелства премията „ Най-добра отбрана за 2018 “, споделя техническият шеф на AV-TEST Майк Моргънстърн.

Не за първи път F-Secure печели премията „ Най-добра отбрана “ на AV-TEST. Още когато влиятелните награди се връчват за първи път, през 2011 година, F-Secure Client Security печели оценката „ Най-добра отбрана “ в корпоративния сегмент.

Тази година бележи шести и седми приз за F-Secure в 8-годишната история на премиите. Това е явен знак за непрекъснатото наличие на F-Secure измежду най-хубавите в областта на осведомителната сигурност. Решенията на компанията са налични и на нашия пазар от формалния дистрибутор Инфодизайн България.

Доставяйки най-хубава отбрана ден след ден, седмица след седмица, месец след месец не е елементарно, само че обезпечаването й години наред е още по-трудно, споделят от компанията. Кристин Бехераско, която управлява Изследователското и развойно звено в F-secure, признава, че това е същинско предизвикателство, само че декларира също по този начин, че тя и екипът с подготвеност го одобряват.
още по тематиката
„ Винаги има напрежение, когато компанията регулярно печели награди. Но все пак, хората от нашия механически екип не престават да бъдат безкомпромисни при обезпечаването на най-бързия и благонадежден отговор против най-новите закани “, споделя Кристин Бехераско.

С други думи – F-Secure не е знамение за три дни. А какво в действителност прави компанията?

„ Не бихме печелили наградата на AV-TEST седем пъти без нашите непрекъснати вложения в наемането на експерти и построяването на технологии за отбрана с най-голям стандарт. Ден след ден, година след година “, споделя техническият шеф на F-Secure Мика Сталберг.

Един ден в лабораториите на F-Secure наподобява по този начин: 7 милиарда събития, 6 милиарда поръчки за репутационна подредба, 1 милион подозрителни URL-и, 500 000 файла за анализиране и към 10 000 нови зловредни софтуера. При такова голямо количество от евентуални закани, специалистите на компанията не биха се справили без подобаващите принадлежности.

Но в действителност не е толкоз просто. Паоло Палумбо от F-Secure споделя, че даже и най-хубавите принадлежности са неефективни, в случай че не са употребявани от верните хора. Освен че извършва ролята на шеф и пълководец на F-Secure Labs, той е и основен преподавател на курса по „ Реверсивно инженерство при разбор на злотворен програмен продукт “ към университета Аалто. По неговите думи, анализът на злотворен програмен продукт предизвиква студентите към сериозно мислене, което от своя страна ги прави по-добри анализатори.

„ За нас е вълнуващо да работим с университети за обезпечаване на кибер-обучение от най-високо равнище. Това е опция да създадем съпричастност у студентите към значимата роля на хората в тази промишленост. Анализирането на злотворен програмен продукт е сложна активност, извънредно благоприятствана от сериозното мислене, и е доста значимо студентите с интерес в тази област да схванат цената, която експертизата може да има, както в професионален, по този начин и в личностен аспект “, споделя Паоло Палумбо.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР