Поредни словесни престрелки и лични атаки се разгоряха в парламента.

...
Поредни словесни престрелки и лични атаки се разгоряха в парламента.
Коментари Харесай

Възраждане се подиграха на Искрен за вратовръзката с охлюви

Поредни словесни престрелки и персонални офанзиви се разгоряха в Народното събрание. Този път топката се прехвърляше сред Искрен Митев и " Възраждане ".

" Ние предложихме повишение на глобите за съблюдаване на реда в залата, тъй като представител на " Възраждане ", който е заместник-председател на Народното събрание, три пъти се изплю към трибуната. Защото вие с цялата ви група се опитахте да нарушите освен разпоредбите в залата, само че и човешките права за свободно изложение от трибуната ", възмути се Митев от трибуната.



Думите му пристигнаха в отговор на Георги Георгиев от партията на Костадинов, който съпостави наказания на Европейския съюз с по-строгите правила в Народното събрание, които желаеха от ПП-ДБ. Митев го помоли да му предложи метод за справяне с държанието на " Възраждане ".

" Нещо хлъзгаво е минало от тук, не знам какво е, допускам, че е някакъв човек, който носи вратовръзки на охлюви. Ако може, да повикате хигиенистките да изчистят трибуната ", отвърна много жестоко Георгиев, като напомни за ексцентричния аксесоар на Митев, който му донесе много смешки и намеци от сътрудниците му в Народното събрание.

Снимки: Светломир Стоянов 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР