Поредната мащабна инициатива на Българския футболен съюз в подкрепа на

...
Поредната мащабна инициатива на Българския футболен съюз в подкрепа на
Коментари Харесай

20 отбора и над 300 деца ще участват в турнира на БФС за Деня на детето

Поредната огромна самодейност на Българския футболен съюз в поддръжка на детско-юношеския футбол ще се организира през идния уикенд (2-4 юни) в Национална футболна база " Бояна " и Мини-футболен комплекс " Надежда ". Над 300 деца от 20 софийски клуба ще вземат присъединяване във вълнуваща конкуренция по случай Деня на детото, която се провежда напълно от футболната централа и по персоналната самодейност на президента Борислав Михайлов. Само преди 2 седмици в Дома на футбола се организира седмото издание за Купа " Професор Иван Славков ", което остави незабравими мемоари у 300 футболни гении, родени през 2014 година

Този път конкуренцията е за най-малките (родени през 2015 г.), а 20-те тима ще бъдат разпределени в два потока по 10 отбора. Турнирът ще се организира във формата на Футбол 5.

В I-ва група, мачовете от която ще се проведат на изкуствените терени в НФБ " Бояна ", присъединяване ще вземат тимовете на Левски, ДИТ София, Олимпия ФК-София, София Спорт, Септември, ЦСКА - София, Славия, Национал, АБВ и Левски-Раковски.

Двубоите от II-ра група ще се състоят на игрищата на Мини-футболен комплекс " Надежда ", а сили ще премерят тимовете на Барокко, Арес, Спорт за всички, Академика, Сердика, Локомотив София 1929, РМФ, Витоша 13, Възраждане 2020 и Люлин.

Българският футболен съюз обезпечава напълно конкуренцията с обезпечаването на терени, съдии и делегати за дуелите. Всеки тим участник ще получи футболни топки, всяко дете - орден за присъединяване, а призьорите в шампионата ще бъдат наградени с купи и спортни екипи.

Първата среща в поток А е в група 1 сред тимовете на ДИТ и Септември с начален час 9.30 часа на следващия ден, а незабавно по-късно излизат Славия и Левски-Раковски. В поток Б на два прилежащи терена от 9.30 часа Арес – Сердика и Люлин – РМФ. Пълната стратегия и инструкции за осъществяване на шампионата са оповестени на уеб страницата на Зоналния съвет на БФС-София.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР