Поредната дискусия по проекта Промяна на живота чрез футбол“ се

...
Поредната дискусия по проекта Промяна на живота чрез футбол“ се
Коментари Харесай

Лудогорец участва в семинар по проекта Промяна на живота чрез футбол

Поредната полемика по плана " Промяна на живота посредством футбол “ се организира в холандския град Ротердам, а неин хазаин бе локалният Фейенорд. ПФК Лудогорец бе показан от маркетинг шефа Анна Пенчева и основния скаут на детско-юношеската школа Валентин Станчев. В семинара, проведен от европейската фондация за развиване на футбола, присъединяване взеха още известни европейски тимове - Интер, Абардийн, Легия, Саутхамптън, Гент и Ас Ойпен.

Тридневната полемика мина при на практика и теоретични презентации на всички представители, като главен акцент бе работата с деца и младежи и приобщаването им към интензивно спортуване посредством сполучливите практики на футболните клубове.

ПФК Лудогорец показа своя план #LiveFriendship, който сплотява всички обществени действия на клуба, които се организират на районно, национално и интернационално равнище:

- Организираните към този момент три следващи години интернационалните шампионати, които водят до продължително съдействие сред спортните клубове;
- Социалният подготвителен лагер “ Аурубис “, който дава опция на деца от цялата страна да се допрян до дома на първенците и в границите на една седмица да упражняват с треньорите от академията на клуба и да придобият спортни и обществени умения;
- Интегрираните действия, основани на доброволческата работа с младежите от града и района и ангажираността на общността.

За тези си инициативи българският първенец получи доста висока оценка от присъстващите.

Проектът " Промяна на живота посредством футбол “ има за цел да създаде нови и новаторски способи и подготвителни действия за потребление на футбола като инструмент за обществено развиване в разнообразни стратегии.

efbet Лига 13 кръг, събота 19 октомври  Ботев (Пловдив) 17:30предстои  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР