Поредна вълна от обвинения в сексуално посегателство заля Холивуд, като

...
Поредна вълна от обвинения в сексуално посегателство заля Холивуд, като
Коментари Харесай

Джейми Фокс съди жена, обвиняваща го в секстормоз

Поредна вълна от обвинявания в полово посягане заля Холивуд, като в основната роля този път е Джейми Фокс. Жена е подала тъжба в полицейското ръководство в Лас Вегас, в която е посочено, че през 2002 година е станала жертва на секстормоз от артиста.
Това оповестиха органите на реда.

„ На 8 юни жертвата пристигна в ръководството и подаде сигнал за посягане, което се е случило в Лас Вегас през 2002 година и уточни Джейми Фокс за провинен. Случаят ще бъде прегледан, само че заради естеството му, повече елементи не могат да бъдат оповестени “, обявиха представителите.

Според в. Mirror, дамата се е оплакала, че звездата от „ Джанго без окови “ е желал от нея орална обич, а когато му отказала – той я блъснал с половия си орган през лицето. Предполагаемата жертва е заговорила за това чак в този момент, тъй като е „ въодушевена от придвижването #MeToo “.

Шансовете й за победа в съда обаче наподобяват невъзможни, защото съгласно законите в щата Невада, обвиняване може да се повдигне до три години след закононарушението.

Звездата е безапелационен, че сходен парадокс не се е случвал.

„ Джейми уверено отхвърля, че е имало сходен случай в миналото, и ще подаде недоволство в полицията в Лас Вегас против дамата за това, че е подала подправен сигнал срещу него. Джейми научи за неуместните обвинявания, когато от TMZ са се свързали с негови представители, с цел да разясняват хипотетичния случай. До момента този случай не е попаднал в полезрението на управляващите през миналите 16 години, тъй като в действителност той в никакъв случай не се е случвал “, съобщи адвокатката на Фокс.

Междувременно прокуратурата в Лос Анджелис преглежда дело за обезчестяване против сътрудника му Силвестър Сталоун, който влезе в листата със „ полови хищници “ още през ноември. Според полицейския отчет, през 1986 година именитият артист е направил полово посягане върху 16-годишна фенка. Анонимната тийнейджърка е подала тъжба против Слай с обвиняване, че я е принудил да вършат тройка с телохранителя му. Момичето се оплакало още, че е получило закани за живота си при положение, че проговори пред някого за половия контакт с двамата мъже. Прокуратурата в Ел Ей би трябвало да реши дали да повдигне обвиняване или не.

Източник: Monitor
Снимка: The Source
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР