Поредна житейска трансформация изживява рапърът Мишо Шамара, който от няколко

...
Поредна житейска трансформация изживява рапърът Мишо Шамара, който от няколко
Коментари Харесай

Потрес: Мишо Шамара смени работата си

Поредна житейска промяна изживява рапърът Мишо Шамара, който от няколко години живее със фамилията си в Съединени американски щати.

Певецът с пиперлив изказ краткотрайно слезе от ТИР-а, с който дълго време изкарваше прехраната, и стартира работа оттатък Океана като кранист.

„ Дигам всичко “, похвали се Шамара с кадър в обществените мрежи и сгрешен правопис. Той не се тормози от бачкаторския си емигрантски живот и е безапелационен, че в Съединени американски щати се усеща доста добре и не желае да се връща в България.

В Америка са и двете му деца и жена му, като наследникът му даже гради рап кариера, написа вестник „ България Днес “.

Новата работа на рапъра провокира вълна от насмешки против него. В обществените мрежи го разкритикуваха, че не приляга на рап легенда да работи като кранист. Други го нападнаха, че в никакъв случай не е бил добър артист.

Мишо Шамара обаче не обръща внимание на злобарите и си гледа живота. Той постоянно е обожавал Щатите и шансът да живее точно там, го прави благополучен и удовлетворен. С работата си той си разрешава доста повече неща, в сравнение с болшинството българи у нас.

Рапърът обаче не стопира да следи протичащото се в родината и да изрича мнението си по редица политически и обществени въпроси
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР