Поредна хитова световна уеб продукция ще завладее потребителите на .

...
Поредна хитова световна уеб продукция ще завладее потребителите на .
Коментари Харесай

Награждавана световна уеб продукция с премиера във Vbox7.com

Поредна хитова международна уеб продукция ще завладее потребителите на. Индийският трилър ще впечатли с автентичен сюжет и страхотна актьорска игра, разкривайки взаимоотношенията сред млад талант и неповторима жена с изкуствен интелект.

Възможна ли е любовта сред хора и роботи, не пропускайте да гледате в научнофантастичната уеб продукция с голям брой номинации и награди - от 5 ноември във.

е трилър за бъдещето, кибер престъпността, технологиите, любовта и значимите избори в живота. Сюжетът разкрива историята на 26-годишния Сам – талантлив разработчик на приложения, работещ в Future Lens. Саможив и същински уединен, младият мъж се влюбва безнадеждно в красивата си колежката Крити, с която се тормози даже да приказва. Тъй като работата и общественият му живот са нестабилни, Сам поставя всички старания в основаването на същинска стратегия за изкуствен интелект - самостоятелен виртуален помощник, който назовава AISHA. И до момента в който младият мъж се пробва да потвърди своята талантливост с изумителното си откритие с изкуствен интелект, обстановката става същински рискова, когато AISHA се влюбва бясно в Сам.
 Моето виртуално гадже NOVA
Индийският уеб сериал получава необятно утвърждение от рецензията и почитателите, а доказателство за триумфа му са многочислените номинации и награди . Сред оценките е статуетка за най-хубав сериал от South Florida WebFest в Маями, а първият епизод на „ Моето виртуално гадже “ завоюва пет награди от уеб фестивала LA Web, в това число за постановка. Сериалът има още номинации за най-хубав тон, образни резултати, извънреден рейтинг и кинематография. Вниманието на публиката притеглят основните артисти в продукцията - Харман Сингха в ролята на Сам и Нимиша Мехта в облика на AISHA.-->

В цифровия свят слага редица значими въпроси, които ще намерят своите отговори в описа за невъзможната обич сред човек и робот. Не пропускайте да наблюдавате историята на Сам в премиерния за България сериал от 5 ноември.

Може да следите всяка понеделник във.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР