Поредна фрапантна случка хвърли в недоумение спортната общественост у нас.

...
Поредна фрапантна случка хвърли в недоумение спортната общественост у нас.
Коментари Харесай

Пълен абсурд! Глобиха шампион на България заради измислено нарушение

Поредна фрапантна преживелица хвърли в неразбиране спортната общност у нас. Този път следователно е забъркан националният първенец по лека атлетика на 5000 метра Иван Андреев. На състезателя е бил формиран фиш за нещо, което въобще не е направил. За какво става дума?

Докато спортистът тичал настрана от пътя за Горни Богров, е спрян от пътен служител на реда и е санкциониран поради "удължаване излишно пътя и времето за секване на пътното платно ". Това написа в самия фиш, формиран от органа на реда.

Самият Иван отхвърля да е пресичал, защото е бягал в права линия, на безвредно разстояние от придвижването по шосето. Пред Народоосвободителна въстаническа армия той споделя, че по този начин тренира за маратона в Стара Загора и държавното състезание на 10 километра писта. Освен това излиза наяве, че и преди минаващи патрулки са го забелязвали, само че не е бил "спиран ".

Обяснението на управляващите след осъществената инспекция е, че пострадалият е санкциониран по член, който "най-много се приближава по смисъл по осъщественото от Андреев нарушаване " или с други думи - няма съответна точка, която спортистът да е нарушил, и по която да бъде глобен и по тази причина се прави по заобиколен метод.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР