Поредна баскетболна битка с българско участие предстои тази вечер (13

...
Поредна баскетболна битка с българско участие предстои тази вечер (13
Коментари Харесай

Гледайте "Берое" – "Ирони" Наария пряко по телевизия RING

Поредна баскетболна борба с българско присъединяване следва довечера (13 декември) в ефира на спортната телевизия RING. На терена в Стара Загора излизат тимовете на „ Берое “ против израелския „ Ирони Наария “, а началото на този мач е тъкмо в 19:00 маса. Освен телевизионно, за почитателите, които няма да имат опция да бъдат пред екрана вкъщи, срещата може да се следи директно и онлайн, изцяло гратис и без регистрация на нашия уебсайт btvnovinite.bg.

Снимка: Lap.bg

Зад микрофона като коментатори застават сътрудниците от спортната редакция на bTV - Петър Бакърджиев и Калоян Кюркчиев, а кореспондент на терен, събирайки и следейки най-интересните отзиви и мнения преди, по време и след дуела ще бъде Станимира Атанасова.

„ Берое “ е на четвърто място във краткотрайното класиране на Група " Б " на шампионата, с две победи и четири загуби в 6 изиграни досега мача. В същата група „ Ирони Наария “ е на последната позиция, само че с на половина по-малко изиграни мачове – едвам три. Балансът на израелския отбор, който е дебютант в конкуренцията от този сезон, се състои в два триумфа и едно проваляне.

Снимка: Lap.bg

Не пропускайте и още един баскетболен конфликт от програмата на Деласпорт Балканска лига в ефира на RING и онлайн на уеб страницата btvnovinite.bg тази седмица: в сряда, в 19:00 часа, в Пловдив, един против излизат тимовете на „ Академик “ – финалист в Балканската лига за миналия сезон, против „ Ирони Наария “, който ще приключи българското си турне с посещение под Тепетата.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР