поредицата събираше фенове още от 1996-та година с разкриването на

...
поредицата събираше фенове още от 1996-та година с разкриването на
Коментари Харесай

Blizzard съди Fox заради анимационното куче Diablo

поредицата събираше почитатели още от 1996-та година с разкриването на първото епично заглавие от франчайза на Blizzard. Играта беше революционна за геймърите, изправящи играчите всеки на страната на положителното или злото. От друга страна кучето Diablo се появи за първи път предишното лято като идея за новия сериал на Fox – Housebroken. Blizzard не се зарадва на този нехарактерен двойник и подаде правосъден иск против Fox, опитваща се да изкара спомагателен доход от мърчандайз на новия си анимационен воин.

Призивът на Blizzard може да бъде в интернет страницата на Американската институция за патенти и авторско право. Според компанията, елементарният консуматор елементарно може да се обърка сред паметната 25-годишна поредност и новото анимационно куче Диабло, обект на терапия от Хъни в Housebroken. В момента Fox се приготвя да пусне телевизионното шоу в края на май, както и да вкара самостоятелен бранд на пазара. Той ще сплотява голям брой продукти за домашни любимци като чинии, купи, храна за животни, изкуствени тоалетни и аксесоари за домашни любимци.

Може би Blizzard желае да подсигури упования триумф на новата мобилна игра, дебютираща най-сетне тази година. А може би това е един от многото способи за събиране на капитал за тази или другата страна (в случай че съдът отсъди в интерес на някоя от тях).
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР