Поредицата от смъртоносни земетресения в Турция и Сирия е, разбира

...
Поредицата от смъртоносни земетресения в Турция и Сирия е, разбира
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: смърт и разруха в Турция и Сирия

Поредицата от смъртоносни трусове в Турция и Сирия е, несъмнено, трагичната вест на деня. 

Службите, доброволците и елементарните хора са героите. Но този път и България се издяви почтено - с изключение на десетките планински спасители, лекари, пожарникари, натам непрестанно пътуват и елементарни хора, водени единствено от състрадание.

На този декор ние в Клуб Z опитахме от една страна - да приказваме малко повече за аргументите...

... а от друга - да обобщим как, на кои места и с какво може да помогнем тези, които оставаме в България.

Както гласи една метафора: това, че един е апаш не значи, че различен не е палач, или - протичащото се в Турция не прави по-малко непоносимо закононарушението в Украйна.

Шойгу към този момент заплаши Западния свят с ужасни последствия, тъй като западните страни " намерено приканват Украйна да завладее наши територии ".

Не е да си нямаме наглеци и ние в България. Но на фона на това гротеска, която те оставя мълчалив, е по какъв начин на пресните вдовици страната признателно дава по една кожена шуба. Като тия - по магазините на нашено Черноморие.

Като казахме наглеци - след 32 месеца прокуратурата сама смъкна обвиняванията против Пламен Бобоков и Пламен Узунов. За това време прозря, че няма закононарушение въобще.

На фона на това през днешния ден юрист Ина Лулчева сподели, че клиентът й Бобоков ще съди държавното обвиняване. Познайте кой ще заплаща.

Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР