Поредица от секс скандали разбуниха духовете в Австралия. След обвиненията

...
Поредица от секс скандали разбуниха духовете в Австралия. След обвиненията
Коментари Харесай

Секс скандали тресат Австралия: Изнасилване, мастурбация и една лъжлива крава |

Поредица от секс кавги разбуниха духовете в Австралия. След обвиняванията за обезчестяване от служителка в Народното събрание се появиха прекомерно пикантни и непристойни видеа. На едното от тях двамата чиновници на Народното събрание са се снимали как мастурбират върху бюрото на депутатка.

Тези случаи развълнуваха мощно обществеността в страната. Там тематиката се разяснява главно във връзка със половия тормоз към дамите. Отношение взе даже и министър-председателят Скот Морисън. Той призна, че има възходящо неодобрение към метода, по който се оправя с изказванията за неприятно отношение към дамите в политиката.

Коментарите на Морисън дойдоха броени часове откакто австралийски вестник и телевизионният Канал 10 оповестиха за видеата, запечатали непристойното държание на мъжете, които са държавни чиновници в Народното събрание.

Единият от тях към този момент е отхвърлен от служба.

Управляващата либерално-национална коалиция е подложена на мощен напън през последните седмици след изказванията за обезчестяване от Британи Хигинс - чиновник на демократичната партия, в това число в офиса на министър от кабинета. 

Бившият началник на Хигинс, министърът на защитата Линда Рейнолдс, също беше принудена да се извини и да заплати обезщетение на някогашната си сътрудничка, откакто я назова " лъжлива крава ".

Проблемът подтикна десетки хиляди хора да се съберат на митинги предходната седмица и докара до спад в доверието към Морисън в социологическите изследвания.

Той се опита да отбрани дейностите на държавното управление си в работата за възстановяване на равенството сред половете, само че във вторник той одобри, че има необятно неодобрение.

„ Признавам, че доста австралийци, изключително дамите, имат вяра, че не съм ги чул и това мощно ме тормози “, сподели Морисън пред кореспонденти в Канбера.

" Трябва да се оправим по-добре... би трябвало да подредим тази къща. "

Той обаче даде малко съответни оферти за възстановяване на културата на работното място в Народното събрание, настоявайки, че измененията ще бъдат оповестени през идващите седмици.

Критиците считат, че държавното управление е било прекомерно постепенно и неефективно в отговора си на необятните обвинявания в сексизъм и женоненавист в парламентарната просвета - проблем, който съгласно тях се разгръща отвън рамките единствено на партията.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР