Пореден звезден шутър от известен разработчик ще опита да си

...
Пореден звезден шутър от известен разработчик ще опита да си
Коментари Харесай

Създателите на Spec Ops: The Line анонсираха своята следваща игра

Пореден звезден шутър от прочут разработчик ще опита да си пробие път към върха.
YAGER Development, известни най-много с работата си по Spec Ops: The Line и Dreadnought анонсираха своя идващ план – The Cycle. Играта влиза скоро в стадий на алфа проби и в случай че видяното от горното видео ви е заинтригувало, може да се запишете за нея.

Играта ви придвижва на Fortuna III, където ще може да поемате разнообразни задачи като наемник, да участвате в куестове и смъртоносни мачове. Фракция наречена „Фондацията“ се пробвала да завладее този свят, само че големи стихии, наречени The Cycle, са осуетили проектите ѝ. Именно заради и непредсказуемостта на бурите, мачовете, които ще водите са лимитирани във времето – по 20 минути. Все отново ни бива подсказано, че може и да се задържим и по-дълго на планетата, въпреки и да е „зле за здравето ви“. Всеки мач ще включва, с изключение на вас и вашите противници – общо 20 на брой участника във всеки мач – както и чудовиша и част от рисковата флора и фауна.

Алфа тестванията започват до няколко седмици за PC, а по-късно ще стартират и такива за конзоли. Играта ще е налична през Steam, тъй че няма да ви нужно инсталирането на спомагателен програмен продукт.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР