Пореден успех за българския културизъм. Един от големите таланти в

...
Пореден успех за българския културизъм. Един от големите таланти в
Коментари Харесай

Страхотен успех! Спортист от Роман грабна титлата по културизъм в Париж /снимки/

Пореден триумф за българския културизъм. Един от огромните гении в този спорт Радостин Цветанов трумфира на Musclemania в Париж, където се организира едно от огромните събития в света на бодибилдинга.
22-годишният спортист от Роман отвя конкуренцията в категорията Classic physique при мъжете, което придава още по-голяма значимост на тази победа. Интересен факт е, че този триумф идва при дебютното присъединяване на Радостин Цветанов в съревнование по културизъм.
“Чувството да бъдеш първенец на непозната сцена е неописуемо. Почувствах се в действителност удовлетворен от моя триумф. Месеците ограничения бяха нищо спрямо това да държа купата на Musclemania. Искам да благодаря особено на моя треньор Митко Бонев, който бе зад мен във всеки миг от моята подготовка. Той ми оказа помощ освен с насоки в тренировките, а и с спомагателна мотивация, от която имах нужда”, съобщи той.
В своя профил в обществените мрежи Радостин написа:
„ ОТ МАЗАТА В РОМАН, ДО ШАМПИОН В ПАРИЖ!!!
Успяхме!! Станах първенец в категорията си “ КЛАСИК ФИЗИК - МЪЖЕ! “ ( По принцип трябваше да съм младши (До 22г), само че ме пуснаха с мъжете). Чувството е ужасно!! Емоцията която изпитах не може да се съпостави с нищо на света! С НИТО ЕДНА ПИЦА, С НИТО ЕДИН БЪРГЕР, ДОНЪТ ИЛИ КАКВОТО И ДА Е! Чувството да си първенец още преди да стъпиш на сцената ме накара да печеля! А това възприятие пристигна с помощта на Върховен административен съд! На вашата поддръжка!
@mitko_bonev_ ти създаваш ШАМПИОНИ,БРАТЛЕ! Изключително доста се веселя, че работя с човек като теб!! Благодаря ти за всичко!! Длъжник съм ти!
TEAM SAVAGES! “
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР