Пореден техногигант възстанови профилите на бившия американски президент Доналд Тръмп.

...
Пореден техногигант възстанови профилите на бившия американски президент Доналд Тръмп.
Коментари Харесай

YouTube пусна Доналд Тръмп от пандиза

Пореден техногигант възвърне профилите на някогашния американски президент Доналд Тръмп. YouTube отстрани рестриктивните мерки, които сложи дни след офанзивата на Капитолия на 6 януари 2021 година

Социалната видеоплатформа разгласи в претекстовете си, че е премерила от една страна, " продължаващия риск " за принуждение, и от друга - опцията да се чуе един от огромните претенденти за вота в Съединени американски щати следващата година. Американците ще избират нов президент и все пак Тръмп е един от водещите претенденти на републиканците.

Профилите на Тръмп в Twitter, Фейсбук, YouTube бяха блокирани поради апелите му към протестиращите, които нападнаха постройката на Конгреса в опит да спрат броенето на бюлетините от предходния избор - който той разгласи за подправен, без никакви доказателства.

Още предходната година останалите най-големи отстранена бана на Тръмп, само че той не ги употребява - и най-много пуска в своята лична платформа Truth Social. Където пък е заречен да обезпечава непрекъснато наличие.

Решението идва след следващи проекти на републиканците в Конгреса да разпитват шефовете на техногиганти по отношение на политиката им за модерация на наличие.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР