Пореден случай, при който цяло село излиза на протест заради

...
Пореден случай, при който цяло село излиза на протест заради
Коментари Харесай

Поредно село с проблеми с тока, било заради щъркели и сови

Пореден случай, при който цяло село излиза на митинг поради проблеми с тока. Става въпрос за ловешкото село Александрово. Такъв случай имаше в ботевградското село Врачеш.
Пред Нова телевизия един от протестиращите, който има мелница, споделя, че през предишния месец е имало над 15 прекъсвания на тока, а дневно има по 4-7 токови удара. Един път ми споделиха, че по жиците имало 3 сови и 2 щъркела и по тази причина имало спиране, оплака се различен гражданин, който твърди, че от ЧЕЗ казвали, че не бил подаден сигнал за този съответен случай. От Нова телевизия обаче оповестиха, че " ЧЕЗ Разпределение " са ги уведомили, че са наясно с проблемите.
От ЧЕЗ настояват, че неприятното време и огромни ята птици са аргументите, поради които има промеи. Дружеството работело от април насам по въпроса и щяло да инсталира нова техника, с която да се наблюдават спиранията и токовите удари. Ако има изгорели електроуреди, се подава тъжба в период от три дни, идват специалисти и в случай че преценяват, че има съображение, изгорелият електроуред се възвръща.
Проблемът е в безхаберието – къде е кметът, да каже какво се случва, ядоса се една от протестиращите дами. Друга добави, че всичко това е доста изнервящо.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР