Пореден случай на циганска жестокост потресе България! Снощи около 1:00ч.

...
Пореден случай на циганска жестокост потресе България! Снощи около 1:00ч.
Коментари Харесай

ЦИГАНИН ПРЕБИ брутално 82 - годишен дядо за 120 лева! Геноцидът над българите минава всички граници! ДОКОГА ще ги търпим?

Пореден случай на циганска свирепост потресе България! Снощи към 1:00ч. през нощта ром нахлува в дома на 82 - годишен човек, който живее самичък и го пребива брутално!

В опит да избави живота си, възрастният мъж е хвърлил портмонето си, в което е имало 120 лв., евентуално излишък от мизерната пенсия, която получава за години неотклонен труд!

Извергът взема парите и побягва, оставяйки дядото в безпомощно положение и локва кръв!

За потресаващата история БиНюз научи от обява в обществените мрежи на внука на пострадалия. Момчето споделя ужасяващи фотоси, на които ясно се вижда положението на дядо му след тежкия побой.

Бият, убиват, ограбват, изнасилват, мародерстват в личните ни домове и в личната ни страна! В рамките на няколко дни това е следващия случай на цигански произволи над българи. В рамките на няколко дни два полицейски екипа бяха нападнати и бити със сопи и брадви, една 30 - годишна майка бе брутално убита и изнасилена, а един 82 - годишен дядо пребит като куче от представител на галениците на властта, "малцинствата ", циганската паплач!

Необразованата, неука, скарана с всичко човешко сбирщина постанова невъобразим геноцид над българите и всичко българско. Ползва се с привилегии и всеки опит на даже на вербална контраофанзива се смята за дискриминация и расизъм!

Кои в този момент са дискриминираните? Кои са онеправданите? Кои са жертвите!

Добре пристигнали в страната на парадоксите, където никой българин не може да си легне умерено вечер, тъй като не знае дали някои озверял ром няма да нахлуе в дома му, да го пребие, изнасили или убие... за 120 лв.!

Добре пристигнали в България!

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР