Пореден случай на грубо погазване на противоепидемичните мерки беше констатиран

...
Пореден случай на грубо погазване на противоепидемичните мерки беше констатиран
Коментари Харесай

Екшън край Бургас! 100 гости бягат от коронакупон ВИДЕО

Пореден случай на жестоко тъпчене на противоепидемичните ограничения беше установен от полицията, съобщи. Служители на Министерство на вътрешните работи са прекъснали празненство в комплекс от затворен вид край град Бургас.


По първична информация празнуващите са били близо 120 души, а на събитието е имало даже оркестър. В самата хотелска част всички стаи са били запълнени. На фрагментите от видеото се вижда препълненият паркинг на постройката.



Куриозното в тази ситуация е, че гостите са почнали да бягат - очевидно предизвестени за идването на чиновниците на Министерство на вътрешните работи. Акцията се организира в комплекс „ Старите къщи” в село Медово, в подножието на Източна Стара планина.



Към момента е ясно, че 60 души са избягали от мястото, а другите се скрили в стаите си. Никой от тях не е заплатил сметката си, служителите на реда не са съумели да заловят нито един от гостите.



Управителят на комплекса не може да бъде открит, а чиновниците на реда не могат да влязат в пространствата - които са заключени, тъй като по думите им нямали право да влезнат с щурм, поради неналичието на прокурорска заповед . На рецепцията на „ Старите къщи”, също няма никой.



След идване на РЗИ Бургас в комплекс „ Старите къщи” в село Медово, вратата на ресторанта остана заключена, по този начин както бе и за чиновниците на Министерство на вътрешните работи.

Все още няма изясненост дали ще бъдат формирани актове на гостите, както и на притежателя на „ Старите къщи”.












Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР