Пореден скандал се завихри в актьорските среди, след като директорът

...
Пореден скандал се завихри в актьорските среди, след като директорът
Коментари Харесай

Скандал в актьорските среди: милото захапа Филип Буков

Пореден скандал се завихри в актьорските среди, откакто шефът на Сатиричния спектакъл Калин Сърменов захапа своите сътрудници Филип Буков и Стефани Ивайло за ролята им в сериала " Татковци ".

Известният като Милото от " Седем часа разлика " актьор написа в персоналния си профил във Facebook: " Сега, жители! Българското кино откри формулата за гений и разум. Очила! Вижте образеца по-долу. Значи, запомнете, слагаш очилата и към този момент си надарен и интелигентен и не детски. Нобелова премия. А леко отворените устенца, а? ", публикувайки фотография на двамата артисти от сериала.

Реакция

Реакцията на Филип Буков не закъсня и малко по-късно той отвърна на Сърменов с огромен коментар под неговата обява във Facebook.

" Аз също се веселя да се срещнем по този превъзходен мотив! Истина е всичко, което изричате по мой адрес, по тази причина аз не мога да се обидя. За мен е чест експерт и артист като Вас да разяснява неналичието ми на качества! Малкото умения, които владея, са да се фотографирам гол до кръста и да върша ехидни гримаси, само че толкоз си мога и оставам жив някак! Фактът, че коментирате млада дама, която се пробва да се развива в професионален проект и да изкарва парите си с почтен труд, а не да се поставя, в дословен и метафоричен смисъл, приказва задоволително за Вас като мъж и персона! - написа Буков и добавя: - Не забравяйте, че ние, младите, сме бъдещето на тази страна и тъкмо ние ще плащаме пенсиите ви. Ако не Ви харесваме, не забравяйте, че Вие и поколението след Вас ни е възпитало ".

Значение

Малко по-късно стана ясно, че Сърменов е изтрил обявата си и е блокирал профила на Филип Буков. Написал е и нов статус. " Непрофесионалистите - Значение на думата непрофесионално. Без задоволително знания на експерт. Са и чувствителни деца, подготвени да упрекват за неможенето си всички, само че не и себе си! Пък и сълзи напират и образци дават. Хем не може, хем тъп, но пък сензитивен. И в този момент по какъв начин да разрушавам нежното му самочувствие. Писна ми от такива нежни ду….ши ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР