Пореден скандал с участието на тризначките от Благоевград се завъртя,

...
Пореден скандал с участието на тризначките от Благоевград се завъртя,
Коментари Харесай

Арестуваха тризначките в Лондон

Пореден скандал с присъединяване на тризначките от Благоевград се завъртя, само че този път в Лондон. Тризначката Надежда се обърна към премиера Бойко Борисов с искане да я отбрани от английската полиция.

„ Моля Примиера на нашата страна да ни помогне Бойко Борисов”, буквално се обръща Надежда към министър-председателя на България. Тризначките Вяра, Надежда и Любов отпътуваха за Лондон, сякаш за нов живот, само че по този начин и не съумяха да се интегрират, написа „ България днес”.

Трите смениха даже имената си на Фейт, Лав и Хоуп, само че и това не оказа помощ за интеграцията им. Късно в събота вечерта, Надежда се оплака, че локални служители на реда я задържали по обвиняване, че ги е удряла. Консулът ни в Лондон–Николай Иванчев, пък не обърнал внимание на жалбите на Хоуп, сигнализира русокоската.

„ Към кого да се обърна пребивавам в UK Кингстън полиция ме арестува и твърди, че съм ги удряла. Нищо не разбирам помолих да се обадят на посолството, само че не ми помогнаха и аз отидох на крайници в посолството на България, само че консула Николай Иванчев вървейки ни каза( ето ти това вестниче и се оправяй) Моля Примиера на нашата страна да ни помогне Бойко Борисов!”, написа тя в обществените мрежи.

Сестрите са безапелационни, че ще търсят юрист, защото по думите им, полицията в Кенсингтън постоянно ги репресирала и то от години.
Вяра описа, че на няколко пъти локални служители на реда ги упреквали, че имат подправени документи. Трите сестри не схващат за какво полицията ги тормози, само че се заканиха да си наемат юрист за отбрана.

„ Държаха ни без никакви пояснения от 10 до 10:30 часа и ни пуснаха без никакви документи. Не споделиха и за какво сме арестувани. Ще потърсим адвокат”, оплакват се сестрите. Тризначките обявиха, че животът им в кралството изобщо не е лек, а сега нищо не работят. „ Чувстваме се като в концлагер”, изплака Хоуп/Надежда. Тя и сестрите й ще търсят юрист, а също така ще пишат и персонално писмо до Борисов, с цел да им оправи орисите и да се скара на консула ни, че не е обърнал внимание на жалбата им.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР