Пореден скандал с марка „Ник Кириос”. Лошото момче на тениса

...
Пореден скандал с марка „Ник Кириос”. Лошото момче на тениса
Коментари Харесай

Изхвърлиха зрител след скандал с Кириос

Пореден скандал с марка „ Ник Кириос”. Лошото момче на тениса стана причина за изхвърлянето на фен от трибуните по време на успеха му против Душан Лайович (6:3, 6:4) в Маями.

Кириос и въпросният почитател си размениха жестоки обиди в течение на първия сет. „ Безплатен билет ли получи? Защо си пристигнал да ме гледаш в неделя вечер? Нямаш ли какво да правиш? Нямаш какво да правиш в неделя вечер, нали?”, избухна австралиецът по адрес на индивида, който бе заел място на първия ред.



Зрителят също не му остана задължен и даже прикани Кириос да се схванат като мъже. В последна сметка той бе изведен от защитата, а Ник му помаха присмехулно. Приятелката на невъзпитания мъж очевидно се срамуваше от него и в последна сметка остана, с цел да догледа мача.

След дуела Кириос изясни, че е бил наименуван „ боклук”. „ Каза го и повторно, което ме накара да му отвърна. После добави, че имам ужасна прическа. И знаете ли какво? Не съм бил на коафьор от няколко дни, тъй че беше прав”.

„ Забавлявах се. Знаех, че ще направя по този начин, че да го изгонят. Насладих се на всяка секунда от обстановката. Мисля, че и публиката се наслаждения. Просто не разбирам такива хора. Когато отида на спортно събитие, да вземем за пример мач от НБА, се удивлявам на звездите. А този човек най-вероятно още е в задръстването, тъй като е час пик”.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР