Пореден сексскандал е на път да разтърси Висшата лига. Футболна

...
Пореден сексскандал е на път да разтърси Висшата лига. Футболна
Коментари Харесай

Пореден сексскандал във Висшата лига: Кой е?

Пореден сексскандал е на път да раздруса Висшата лига. Футболна звезда е кръшнал на жена си, а по-късно е платил на мацката, с цел да си мълчи. Разкритието направи таблоидът “Сън”, пред който 34-годишната канадка Мила Боне описа, че двамата с британския футболист правили два пъти секс за една нощ.

Това станало след запознанството им в бар в европейски град. По думите й анонимният на този стадий състезател й обяснил, че е свободен. За това говорела и компанията му, в която нямало жена. Двамата потанцували дружно преди да отидат в хотелската му стая.

“Нямах визия кой е той. Той флиртуваше с мен. Аз го попитах дали е самичък и той отговори “да”. Бяхме погълнати един от различен. След като си изпи питието, ме предложения в хотела му”, описа канадката.

Двамата стартират да вършат секс към 3:00 часа през нощта. “Той ме съблече, по-късно смъкна и своите облекла и го направихме. Сексът с него бе страховит. Продължи много време. Направихме го два пъти. Той беше доста убеден. Прекарах си ужасно. Исках да го видя отново”, призна Моне.

Каква обаче била изненадата й, когато открила, че играчът й е дал подправен телефонен номер. По-късно мацката го намерила в “Инстаграм” и открила, че има жена и деца.

“Това ме възмути. Ядосах се. Как може да не почита жена си? Аз бих желала да знам, в случай че някой ми е предизвикал това”, съобщи Мила.

Тя описа, че последвало позвъняване от другар на футболиста, който по законова причина таблоидите не могат да разкрият на този стадий, и й предложил 2000 паунда, с цел да си мълчи. Боне обаче взема решение да разкрие аферата им.

" Жена му заслужава да знае истината. Обществото също. Той е лъжец. Съдбата ще го накаже ", разгласи Мила. На този стадий за играча се знае единствено, че е станал първенец на Англия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР