Пореден хаос очаква пътниците, защото от 27 декември до 17

...
Пореден хаос очаква пътниците, защото от 27 декември до 17
Коментари Харесай

Спират рейсовете през Тунела, ето откъде ще обикалят

Пореден безпорядък чака пасажерите, тъй като от 27 декември до 17 януари рейсовете по 12 градски линии ще вървят по промени направления. Както " Марица " писа, бул. " Цар Борис III Обединител " се затваря в правата сред ул. " Цанко Дюстабанов " и Тунела поради строителство на сцената във тип на Вавилонска кула за откриването на Европейска столица на културата. След 12 януари на строителите ще им трябват няколко дни, с цел да демонтират структурата, която тежи 200 тона.

Автобусите с номера 1, 4, 9, 11, 27, 44 и 93 ще обикалят по бул. " Източен ", а автобусите № 7, 20, 26, 37 и 99 - по бул. " Руски ". От общинското дружество " Организация и надзор на превоза " обясниха, че от северната страна на Тунела трафикът ще бъде спрян единствено от ул. „ Железарска “ и колите ще могат да влизат в квартал „ Капана “, Стария град, както и да вървят по ул. „ Отец Паисий “.

От ул. „ Патриарх Евтимий “ ще бъде позволено прекосяването с коли напряко към ул. „ Света гора “ около Първа поликлиника и наляво по източното платно по бул. „ Цар Борис III Обединител ” в посока север - кръстовището с бул. „ Шести септември “.

Кръстовището на бул. „ Цар Борис III Обединител ” с ул. „ Цанко Дюстабанов “ и ул. „ Граф Игнатиев “ ще се затвори в посока север към Тунела. Режимът на светофарите ще бъде изменен, защото кръстовището ще работи единствено в три посоки, обясниха от предприятието.

Кръстовището на ул. „ Капитан Райчо “ в посока бул. „ Цар Борис III Обединител ” ще се затвори с бариери. Ул. „ Леонардо да Винчи “ в посока север към ул. „ Света Петка “ краткотрайно става двупосочна - със възбрана за прекъсване и паркиране. В посока юг няма смяна в организацията на придвижването.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР