Пореден гаф със семейство Петкови по време на двудневното им

...
Пореден гаф със семейство Петкови по време на двудневното им
Коментари Харесай

Линда отиде в Рим по пантофи на бос крак

Пореден гаф със семейство Петкови по време на двудневното им посещаване в Рим отпред на държавна делегация. Визитата на премиера е по случай Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската писменост, култура и просвета и на славянската словесност – 24 май. В делегацията взе участие и брачната половинка на премиера – Линда Петкова, написа Tribune.

Редица мнения в обществените мрежи провокира облеклото на брачната половинка на Кирил Петков. За визитата тя избра рокля с флорални претекстове от няколко цвята, комбинирана с черно спортно-елегатно сак. Истински възторг обаче бяха обувките й – вместо да избере типичен на токче, премиершата е предпочела обувки вид пантофи със закопчаване вид „ лепенка ”. Това е нарушаване на протокола, защото на публични визити членовете на държавните делегации би трябвало да са строго публично облечени.

Облеклото на външния министър Теодора Генчовска също е противоречиво. Тя е избрала спортно грациозен бежов панталон не доста добре комбиниран с черно елегантно сако и кафяви обувки.

Прави усещане, че единственият без вратовръзка на ризата си от делегацията е министър председателят Кирил Петков

Външният тип на делегацията провокира и редица мнения:

View Sofia

Утре е 24 май, по който мотив българска публична делегация е на посещаване в Рим. Коментарите са ваши, ние считаме, че гражданката от Канада, Линда Маккензи-Петкова, не е направила даже обикновеното изпитание да наподобява обичайно на това място и по този мотив. Материалът ни за стила на госпожа външния министър във връзка нейния ЧРД през днешния ден, идва малко по-късно.

Хубава празнична седмица!
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР