Пореден ден напрежение в пленарната зала – този път между

...
Пореден ден напрежение в пленарната зала – този път между
Коментари Харесай

Пак пред бой в НС: Росен Желязков наказа Костадинов и се принуди да сложи край на заседанието

Пореден ден напрежение в пленарната зала – този път сред депутатите на „ Възраждане “ и сътрудника им от ПП-ДБ Явор Божанков, стигна до преустановяване на съвещанието на Народното събрание.

Почти до конфликти стигнаха националните избраници след гласуването на депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски да бъде определен за член на конституционната комисия на мястото на Гюнер Ахмед. Тогава Божанков реши да се изправи на трибуната, с цел да изясни негативния си избор, само че бе нападнат от хората на Копейкин. Председателят на Народно събрание Росен Желязков даде насилствена отмора за усмиряване на пристрастеностите, само че и тя не съумя да смъкна градуса на напрежението и сценката се повтори.

„ Вие осквернихте тази естрада “, викам Копейкин против Божанков. Но единствено си навлече в допълнение гнева на Желязков, който го наказа с остраняване от съвещанието.

Костадин Костадинов обаче не помръдна от мястото си пред трибуната, макар подканянето от страна на квесторите спокойно и добродушно да излезе от залата.

Което пък наложи Желязков да вземе решение въобще да приключи съвещанието.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР